Samenvatting: FC Twente krijgt flink pak slaag van FC Emmen

Het oefenduel tegen FC Emmen was voor Marino Pusic en zijn mannen er een om heel snel te vergeten. Op sportpark Het Midden in Vriezenveen ging FC Twente met liefst 1-5 onderuit tegen de promovendus.

In Vriezenveen werden de 1500 toeschouwers, voornamelijk supporters van FC Twente, niet verwend. Zo kregen ze een heus B-team te zien en dit was dan ook terug te zien in het spelbeeld. Bij rust keek FC Twente door doelpunten van Wouter Marinus, Cas Peters (penalty) en Alexander Bannink al tegen een ruime achterstand van 0-3 aan.

Kort na rust maakte Marinus er 0-4, waarna Wout Brama in de 61ste minuut wat terugdeed via een penalty. Van een 'remontada' was echter geen moment sprake. In de 89ste minuut strooide Jafar Arias extra zout in de wonden door 1-5 te maken.

Opstelling FC Twente: Hengelman (46' Drommel); Wieffer (57' van der Lely), Roemeratoe (19' Bijen), Felix (57' Schenk), El Idrissi (57' Maria); Browning (57' Smith), Zerrouki (57' Hölscher), Van der Heyden (57' Brama); Laukart (57' Fernandes), Van de Schepop (49' Bapoh), Eghan (46' Trotman).

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!