Samenvatting: FC Twente met ruime cijfers langs Jupiler League-club

[google]Woensdagmiddag werkte FC Twente in de Grolsch Veste een oefenwedstrijd af tegen FC Emmen. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek stapte in Enschede met een 4-0 overwinning van het veld.

In de elfde minuut brak FC Twente de score open. Op aangeven van Luciano Slagveer kon aanvaller Dylan George de bal eenvoudig in het lege doel tikken. Vlak na rust breidde Slagveer de score uit tot 2-0 en in de zestigste minuut tekende hij voor de 3-0. Het slotakkoord was voor Adnane Tighadouini, die de eindstand in de 72ste minuut bepaalde op 4-0 in het voordeel van de thuisploeg.