Samenvatting: FC Twente met ruime cijfers onderuit in halve bekerfinale

FC Twente wist zich afgelopen woensdag niet te plaatsen voor de finale van de KNVB Beker. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek speelde in de halve finale op bezoek bij AZ, waar het met 4-0 onderuit ging.

[google]In de 24ste minuut kwam AZ op voorsprong. Verdediger Jonas Svensson wist zich vrij te spelen van de verdediging en legde de bal voor de voeten van Guus Til, die beheerst de 1-0 binnenwerkte. Na ruim een uur spelen kwam AZ dankzij een kopbal van Wout Weghorst op een 2-0. Vier minuten later was het alweer raak. Oussama Idrissi zette de 3-0 op het scorebord. In de 74ste minuut tekende diezelfde Idrissi tot overmaat van ramp nog voor de 4-0. Hiermee besliste hij de eindstand van het duel.