Samenvatting: FC Twente na voorsprong onderuit bij FC Utrecht

Zondagmiddag leed FC Twente haar zestiende seizoensnederlaag in de eredivisie. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek speelde op bezoek bij FC Utrecht, waar het met een 3-1 nederlaag van het veld stapte.

[google]In de tiende minuut kwamen de Tukkers op voorsprong. Na aangeven van Danny Holla tekende Haris Vučkić voor de openingstreffer. Vlak voor het rustsignaal kwam FC Utrecht echter op 1-1, nadat rechtsback Sean Klaiber de bal met zijn linkerbeen feilloos de bovenhoek in werkte. In de 67ste minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Sander van de Streek speelde zich vrij en liet doelman Joël Drommel kansloos met een laag schot. Tien minuten later tekende Yassin Ayoub namens de Domstedelingen voor de 3-1. Hiermee bepaalde hij tevens de eindstand van de wedstrijd.