Voetbalacademie

Samenvatting: FC Twente onder 19 boekt zege op Almere City onder 19

FC Twente onder 19 promoveerde onlangs naar de eredivisie. Echter is de competitie van de ploeg van trainer Niek Loohuis nog niet ten einde. De Tukkers reisden afgelopen zaterdag af naar Almere voor het duel tegen Almere City FC onder 19.

Lammert Roossien zorgde er snel na het eerste fluitsignaal voor dat onder 19 op een 1-0 voorsprong kwam te staan. Dit was tevens de ruststand in Almere. Na rust probeerden te Flevolanders meer de aanval te zoeken. Desondanks maakte Roel Heemink in de tweede helft de 2-0 namens FC Twente. Het duel eindigde in een 2-0 overwinning voor de Tukkers.

Via het officiële YouTube-kanaal deelde de ploeg uit Enschede onderstaande samenvatting van het treffen tussen FC Twente onder 19 en Almere City FC onder 19.

Aankomende zaterdag neemt FC Twente onder 19 het op tegen FC Utrecht onder 19. De Utrechters komen op bezoek bij het trainingscentrum van FC Twente.