Samenvatting: FC Twente pakt derde periodetitel bij TOP Oss

FC Twente ging afgelopen vrijdag in de Keuken Kampioen Divisie op bezoek bij TOP Oss. De ploeg van trainer Marino Pusic kende geen makkelijke avond in Brabant, maar wist toch met 0-2 te winnen en de derde periodetitel in de wacht te slepen.

Al in de derde minuut kwam FC Twente op voorsprong. Aanvankelijk leek Fred Friday het eerste doelpunt achter zijn naam te krijgen, echter was het TOP-verdediger Hennos Asmelash die de bal in eigen doel werkte. In de 86ste minuut kwamen de Tukkers via Xandro Schenk op 0-2. Dit gaf bovendien aanleiding tot ongeregeldheden in het stadion, aangezien supporters van de thuisploeg geïrriteerd raakten na een 'provocerende actie' van doelman Joël Drommel.

Bekijk hieronder de samenvatting van het duel.