FC Twente Nieuws

Samenvatting FC Twente - PEC Zwolle 2-1 seizoen 2019-2020

Samenvatting FC Twente - PEC Zwolle 2-1 seizoen 2019-2020

In speelronde 13 van het seizoen 2019-2020 stond voor FC Twente de belangrijke thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Een wedstrijd waar de nodige druk op zat want bij winst kon er een gat worden geslagen met de ploegen in de gevarenzone.

De ploeg van Gonzalo Garcia kwam in de eerste helft vrij eenvoudig op 2-0 en even leek het een doelpuntenfestijn te gaan worden. Een tactische omzetting door PEC-trainer John Stegeman zorgde ervoor dat FC Twente in de tweede helft in de problemen kwam. Na een uur spelen scoorden de Zwollenaren de aansluitingstreffer en kwamen er kansen op meer.

Het geluk was aan de zijde van de Tukkers want na 90 minuten spelen stond er nog altijd 2-1 op het scorebord door doelpunten van Vuckic en Latibeaudiere. Hiermee zette de ploeg een flinke stap op de ranglijst en zette de ploegen uit de gevarenzone op respectievelijk acht (ADO Den Haag), negen (VVV) en veertien (RKC) punten.

[google]

Samenvatting FC Twente - PEC Zwolle 2-1 seizoen 2019-2020

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties