Samenvatting: FC Twente speelt gelijk tegen 3. Bundesligist

FC Twente werkte woensdagmiddag een oefenwedstrijd af tegen het Duitse SF Lotte. Nadat de ploeg van trainer Marino Pusic afgelopen dinsdag met 4-0 verloor van Bayer 04 Leverkusen, speelde het ditmaal met 1-1 gelijk tegen de 3. Bundesligist. In het duel maakte Oussama Assaidi zijn rentree.

Al in de dertiende minuut kwam FC Twente op een 0-1 achterstand. Verdediger Alexander Langlitz kreeg de bal op een presenteertblaadje en tekende voor de eerste treffer van het duel. Vlak voor rust kwam FC Twente via Tom Boere op 1-1. Verdere kansen mochten niet baten en zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Brondeel; Roemeratoe (78' Frimann), Felix, Schenk, Taha (78' Deiters); Smith (46' Browning), Laukart (46' Van Leeuwen), Bapoh (46' Fernandes (72’ Mahdi)); Assaidi (33' Zerrouki), Boere (72' George), Zekhnini