Samenvatting FC Twente (v) - PEC Zwolle seizoen 2022-2023 (6-0)

Afgelopen vrijdag stond om 19:30 uur de eerste thuiswedstrijd van FC Twente Vrouwen op het programma. Op eigen terrein werd PEC Zwolle Vrouwen met maar liefst 6-0 aan de kant gezet. Na twee wedstrijden heeft de ploeg van Pot een maximale score van zes punten en een doelsaldo van +11.

Voor PEC Zwolle was het de eerste wedstrijd van het seizoen. Zij waren afgelopen weekend vrij. Al na acht minuten was het raak voor de ploeg uit Enschede. Topspits Fenna Kalma wist de Tukkers met een kopbal op een 1-0 voorsprong te zetten. Vervolgens was het Van Dooren die de stand nog voor de rust verdubbelde.

In de tweede helft was het opnieuw Van Dooren die het net wist te vinden. Door doelpunten van Kalma, Renate Janssen en Auée konden de Tukkers uiteindelijk uitlopen naar een 6-0 overwinning op de Zwollenaren. FC Twente komt pas op 15 oktober weer in actie. Dan spelen ze tegen sc Heerenveen.

Samenvatting FC Twente - PEC Zwolle (6-0)