Samenvatting: FC Twente verliest in oefenwedstrijd tegen SC Preussen Münster

FC Twente verloor gistermiddag het oefenduel tegen SC Preussen Münster met 0-1. De wedstrijd was georganiseerd om spelers die minder vaak aan spelen een kans te geven om minuten op te doen. Het duel werd achter gesloten deuren gespeeld.

[google]FC Twente ging goed van start door een prachtige dribbel van Adnane Tighadouini. Het schot van de aanvaller belandde op de pal. Hierna volgde Assaidi met een mooie uitspeel actie, maar zijn schot werd uiteindelijk geblokt, waardoor de bal voor de voeten van Christian Cuevas belandde. Hij kon de bal afleggen op Danny Holla, maar die wist op zijn beurt niet raak te schieten. SC Preussen Münster creëerde weinig kansen, maar door een te zachte terugspeelbal van Jeroen van der Lely op keeper Jorn Brondeel kon SC Preussen Münster spits Al-Hazaimeh de 1-0 scoren. Nog voor de rust was FC Twente opnieuw gevaarlijk door een hard schot van middenvelder Danny Holla, maar ook dat schot belandde niet tussen de palen.

Na rust had FC Twente opnieuw de overhand maar kwam niet tot scoren. Christian Cuevas had de grootste kans. De Chileen kreeg in het strafschop gebied de kans om te schieten, maar zijn schot werd van de lijn gehaald door een verdediger van SC Preussen Münster. De wedstrijd eindigde hiermee in 0-1 voor de bezoekers SC Preussen Münster.

Het volgende duel voor FC Twente wordt pas volgende week zondag gespeeld op bezoek bij hekkensluiter Willem II. De wedstrijd zal om 14:30 uur worden afgetrapt in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.