FC Twente Nieuws

Samenvatting: FC Twente - Vfb Stuttgart trainingskamp 2017-2018

Samenvatting: FC Twente - Vfb Stuttgart trainingskamp 2017-2018

FC Twente verloor vanmiddag met 2-1 van Vfb Stuttgart. De oefenwedstrijd was de eerste tijdens het trainingskamp in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Voor trainer Gertjan Verbeek een mooie gelegenheid om wat uit te proberen met betrekking tot opstelling en tactiek.

De Tukkers traden aan in een blauw tenue en keken na een half uur tegen een 1-0 achterstand aan. Mario Gomez prikte de openingstreffer in de 29ste minuut achter Joël Drommel, die met een aantal uitstekende reddingen opnieuw liet zien in een prima vorm te steken.

[google]In de tweede helft stonden er compleet andere gezichten in het veld. Zo mocht Jorn Brondeel het weer eens proberen, al zal hij niet met een gelukzalig gevoel terugkijken op de tweede helft. Bij de eerste de beste corner van de Duitsers ging de Belgische goalie de fout in en stond er 2-0 op het scorebord. De treffer kwam op naam van Ailton.

Sambissa redde de eer voor zijn broodheer. Een vrije trap ver van het doel glipte tussen de handschoenen van de sluitpost van Stuttgart door waarna Sambissa de bal voor de voeten kreeg en makkelijk kon scoren.

Opstelling eerste helft: Drommel, Bijen, Cuevas, Hooiveld, Ter Avest, Holla, Laukart, F. Jensen, Vuckic, Boere, Assaidi

Opstelling tweede helft: Brondeel, Sambissa, Van der Lely, Trajkovski, Kvasina, Lam, Van der Heyden, Oosterwijk, George, R. Jensen, Liendl

Samenvatting FC Twente - Vfb Stuttgart

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties