Samenvatting FC Twente - Vitesse 0-3 seizoen 2019-2020

De supporters van FC Twente werden niet verwend in de laatste thuiswedstrijd in de competitie van het jaar 2019. Ze zagen hun ploeg een redelijke eerste helft spelen, maar na rust met 3-0 slaag krijgen van Vitesse. Een nederlaag die hard aan kwam bij de supporters.

Het was de derde tegenstander met een interim-trainer aan het roer in slechts drie weken tijd. Slechte één punt wist de ploeg van Gonzalo Garcia mee naar Enschede te nemen. Dit gebeurde in de bloedeloze 0-0 wedstrijd uit bij ADO Den Haag.

Hieronder de samenvatting van de thuiswedstrijd tegen Vitesse. In de eerste helft vergaten de Tukkers de kansen te benutten waarna Vitesse in de tweede helft wel toe wist te slaan. De kansen werden mede mogelijk gemaakt door persoonlijke fouten.