Samenvatting FC Twente Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen 2020-2021 (2-2)

FC Twente Vrouwen is vrijdagavond niet verder gekomen dan een gelijkspel in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegen PEC Zwolle werd het 2-2. De Tukkers keken lange tijd tegen een 2-1 achterstand aan, maar in de 81e minuut was het invaller Casparij die de gelijkmaker op haar naam zette.

FC Twente Vrouwen opende in de 31e minuut de score via Renate Jansen. Maar net als tegen Ajax kon de ploeg niet lang genieten van de voorsprong. In de 33e minuut was het Asbroek die de 1-1 scoorde en vlak voor rust was het Hilhorst die de Zwollenaren op een 2-1 voorsprong zette. Saillant detail, beide speelsters kwamen in het verleden uit voor FC Twente.

Uiteindelijk duurde het tot in de 81e minuut voordat de gelijkmaker op het historische scorebord van Stadion het Diekman verscheen. Helaas bleef de winnende treffer uit en blijft de ploeg van Tommie Stroot steken op één punt uit twee wedstrijden. Volgende week komt de ploeg niet in actie vanwege een interlandperiode.