Samenvatting FC Twente - VVV 2017-2018

[google]Afgelopen zaterdag ging een zeer zwak FC Twente in de eigen Grolsch Veste met 1-2 onderuit tegen promovendus VVV Venlo. De Limburgers openden de score door een schitterende goal van Vito van Crooy. Brondeel was kansloos op de inzet, maar mocht zich de 0-2 wel persoonlijk aanrekenen. De doelman kwam uit op een voorzet, maar schoot onder de bal door. Promes profiteerde en zette de bezoekers op 0-2.

FC Twente maakte in de 60e minuut de aansluitingstreffer door een fraaie kopbal van Tom Boere. Het was zijn eerste officiële goal in dienst van de Tukkers. Helaas bleef het bij dit ene doelpunt. Hake bracht nog aanvallende versterking met Assaidi en Liendl, maar VVV kreeg in de slotfase nog de beste kansen. De meest spectaculaire kwam in de 87e minuut via Brondeel en de lat weer terug in het veld waarna Thesker kon ruimen.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.