Samenvatting: Feyenoord Vrouwen - FC Twente Vrouwen (5-11-2021)

FC Twente Vrouwen speelde vrijdagavond een topper tegen Feyenoord. De nieuwe ploeg in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen had voorafgaand aan de wedstrijd de koppositie in handen en heeft die nog altijd. Het duel eindigde in 0-0. De samenvatting is onderaan het bericht te zien.

Zo hebben de FC Twente-supporters die hun TV vrijdagavond afstemde op de Twentse derby tussen FC Twente en Heracles Almelo geen doelpunten gemist. In het duel kwam Fenna Kalma, en dat is zeldzaam, dus ook niet tot scoren.

De spits van de Tukkers kreeg na ongeveer een half uur spelen nog wel een goede kans. Na een pass van Kerstin Casparij speelde de schutter een tegenstander uit, maar kon ze het net niet vinden.

Uiteindelijk zullen de Rotterdammers misschien nog het meest ontevreden zijn. Pia Rijsdijk kreeg in de blessuretijd van de tweede helft namelijk nog een uitgelezen kans op de enige treffer van de wedstrijd. Rijsdijk kwam één op één met Van Domselaar, maar scoorde niet. Zodoende bleef het bij de brilstand.