Samenvatting Fiorentina - Cremonese seizoen 2022-2023 (3-2)

FC Twente staat komende donderdag tegenover Fiorentina. Om 21:00 uur wordt er afgetrapt in Stadio Artemio Franchi voor de heenwedstrijd van het tweeluik. Een week later is de return in De Grolsch Veste. Die wedstrijd begint om 19:00 uur. De winnaar van het tweeluik mag zich opmaken voor de poulefase van de Conference League

Beide ploegen kwamen dit weekend nog in actie in de nationale competitie. FC Twente nam het in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. Met goed spel werden de Limburgers verslagen met 3-0. Fiorentina speelde ook een thuiswedstrijd. Zij namen het op tegen promovendus Cremonese.

Pas in de 95e minuut stond de eindstand op het scorebord. In de allerlaatste minuut wist Mandragora nog het winnende doelpunt te maken. Cremonese was daarvoor met tien man teruggekomen op 2-2. Echter bleven de drie punten in Florence nadat de keeper van Cremonese een gigantische misser maakte.

Samenvatting Fiorentina - Cremonese (3-2)