Samenvatting: Fortuna Sittard - FC Twente (14-08-2021)

FC Twente heeft de eerste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 verloren. De ploeg van Ron Jans kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong via debutant Van Wolfswinkel. Na rust was het Fortuna dat twee keer het net wist te vinden via Seuntjens en Lake. Bij de gelijkmaker ging de verdediging niet vrijuit, bij de 2-1 was het Ilic die zich makkelijk van de bal liet zetten. De samenvatting van het duel volgt onderaan het bericht.

Bij FC Twente was er opnieuw een blessuregeval. Het was Gijs Smal die vlak na rust moest worden gewisseld. Over de ernst van de blessure is nog niets bekend.