Samenvatting Jong AZ - FC Twente 2018-2019

FC Twente heeft maandag drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Jong AZ. De ploeg van Marino Pusic won met 2-1 door doelpunten van Tom Boere en Matthew Smith. Door de overwinning werd het gat met koploper Go Ahead Eagles verkleind naar drie punten.

De wedstrijd was op een korte periode in de eerste helft na, niet om aan te gluren. Na de 2-0 leek de wedstrijd gespeeld, maar vijf minuten voor tijd was het Jong AZ spits Druijf die de 2-1 scoorde. Het werd nog even billenknijpen, maar de Tukkers wisten de overwinning toch over de streep te trekken.