Samenvatting: Jong FC Twente in slotfase onderuit tegen VVSB

Jong FC Twente verloor zondagmiddag met 2-1 op bezoek bij VVSB. De ploeg van trainer Paul Bosvelt staat nog altijd laatste in de tweede divisie, waardoor degradatie steeds dichterbij komt. De beloften haalden tot dusver slechts vijftien punten uit 27 wedstrijden.

[google]Het begin van Jong Twente leek veelbelovend. In de negentiende minuut kwam de ploeg op voorsprong, nadat spits Ruben de Jager de bal op een presenteerblaadje kreeg en de 0-1 op het scorebord zette. Na de rust begon VVSB echter weerstand te bieden, wat resulteerde in de gelijkmaker namens Jordy Zwart. Tot overmaat van ramp werd het in de slotfase zelfs 2-1, nadat Fran van Niel de bal van afstand in de bovenhoek werkte.