Samenvatting: Jong FC Twente speelt gelijk in Barendrecht

[google]Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen BVV Barendrecht. Voor de club uit Enschede scoorde Dylan George de 0-1 in de 38e minuut. Helaas wist het beloftenelftal van Paul Bosvelt de voorsprong niet te behouden en scoorde Barendrecht in de tweede helft de gelijkmaker.

Jong FC Twente kende deze wedstrijd twee debutanten. Thijs van Hofwegen maakte zijn eerste speelminuten en ook Akram Salhi kwam in de tweede helft binnen de lijnen. Beide spelers kwamen transfervrij over. Oefenmeester Bosvelt was na de wedstrijd tevreden over het debuut van beide spelers.

Hieronder het doelpunt van Dylan George. Voor de volledige samenvatting, klik hier.