Samenvatting: Jong FC Twente speelt gelijk tegen beloften PEC Zwolle

Jong FC Twente werkte dinsdagmiddag een oefenwedstrijd af tegen de beloften van PEC Zwolle. De ploeg van trainer Dennis Demmers kwam tot tweemaal toe op achterstand, echter stapten beide ploegen na negentig minuten spelen met een 2-2 eindstand van het veld.

[google]Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Tukkers op achterstand. Piotr Parzyszek liet doelman Jorn Brondeel kansloos en brak zo de wedstrijd open. In de dertiende minuut zette Marko Kvasina FC Twente echter alweer op 1-1. Vlak voor rust zette Parzyszek zijn ploeg wederom op voorsprong, waardoor beide ploegen de kleedkamers opzochten bij een 2-1 tussenstand.

Vlak na rust kwam FC Twente opnieuw in de wedstrijd. Alexander Laukart liet doelman Mike Hauptmeijer kansloos met een vrije trap en zette zo de 2-2 op het scorebord. De Duitser bepaalde hiermee tevens de eindstand van het oefenduel.