Samenvatting MVV - FC Twente seizoen 2018-2019

FC Twente is de tweede helft van de competitie goed begonnen met een 2-0 overwinning op MVV. In Maastricht won de ploeg van Marino Pusic met 2-0 door treffers van Zekhnini en Brama. Beide treffers vielen voor rust. Onderaan het bericht een uitgebreide samenvatting van deze wedstrijd.

Door de overwinning klom FC Twente naar de tweede plek op de ranglijst en passeerde Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam. De Deventenaren gingen met 3-1 onderuit op bezoek bij Roda JC en Sparta Rotterdam kwam niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen Cambuur Leeuwarden.

Koploper FC Den Bosch maakte geen fout en won met maar liefst 6-2 op bezoek bij FC Dordrecht. Hiermee pakte de Brabantse ploeg de tweede periodetitel van het seizoen. De eerste periodetitel ging naar Sparta Rotterdam.