Samenvatting NEC - FC Twente seizoen 2021-2022 (0-2)

Op zaterdag 9 april trad FC Twente aan in de Nijmeegse Goffert voor de competitiewedstrijd tegen NEC. Het was de eerste wedstrijd dat er weer uit-supporters welkom waren in het uitvak, nadat een deel van de tribune instortte na de derby eerder dat seizoen tegen Vitesse.

De eerste helft was niet om aan te gluren, maar de tweede helft wist FC Twente zich te herpakken. Dit kwam mede door de rode kaart van NEC-aanvaller Akman na een harde tackle op de kuit van Michal Sadílek.

Na de rode kaart was het invaller Misidjan die het verschil maakte. Hij kwam al in de 14e minuut in het veld door de blessure van Daan Rots. Misidjan legde aan van buiten de zestien en verraste de doelman in de korte hoek. Bij de 2-0 van Limnios was de linksbuiten opnieuw belangrijk door het geven van de assist. Hieronder de samenvatting van de wedstrijd.