Samenvatting PEC Zwolle - FC Twente (0-5) oefenduel 2020-2021

FC Twente heeft donderdagmiddag een besloten oefenwedstrijd ingelast tegen provinciegenoot PEC Zwolle. De wedstrijd werd gespeeld in het stadion van de Zwollenaren en de Tukkers gingen als winnaar van het veld. De ploeg van Ron Jans wist maar liefst vijf keer te scoren en won met 5-0.

In de elfde minuut was het Jesse Bosch die de score opende en nog voor rust scoorde de Braziliaan Danilo de 2-0. In de tweede helft vele wissels, maar dat kwam de score alleen maar ten goede. Invaller Van Leeuwen scoorde de 3-0 en de 4-0 waarna Danilo het halve tiental compleet maakte. Opvallend was dat de kleine Braziliaan twee keer scoorde met zijn hoofd.