Samenvatting: Stolze schiet FC Twente Vrouwen naar zege op Ajax

FC Twente Vrouwen nam het dinsdagavond in de eredivisie op tegen Ajax. De ploeg van trainer Tommy Stroot kwam vlak voor rust op voorsprong en hield de drie punten in eigen huis.

Vlak voor rust kwam FC Twente via Anna-Lena Stolze op voorsprong. De 19-jarige middenveldster zette haar ploeg in de 62ste minuut op 2-0 met een prachtig afstandsschot. Namens Marjolijn van den Bighelaar deed Ajax enkele minuten later nog wat terug, echter zat er niet meer in het vat voor de Amsterdammers. De wedstrijd eindigde in 2-1 in het voordeel van FC Twente.