Samenvatting

Samenvatting FC Twente - FC Volendam seizoen 2022-2023 (3-0)

FC Twente heeft zondag een eenvoudige overwinning geboekt op FC Volendam. De Tukkers wonnen in een bijna uitverkochte Grolsch Veste met 3-0 van de Wijdbroeken. Opvallend was dat alle doelpunten vielen binnen een tijdsbestek van slechts vijf minuten. Het waren Brenet, Cerny en Hilgers die de doelpunten voor hun rekening namen.

Al het bovenstaande gebeurde in de eerste helft. De eerste goal viel in de 16e minuut, de tweede een minuut later en de derde in de 20e minuut. Het thuispubliek wist niet wat ze overkwam en het was even puur genieten. Een belangrijke naam die we niet mogen vergeten te benoemen is die van Robin Pröpper. Hij leverde twee assists.

Ondanks de overwinning blijft FC Twente wel steken op de vijfde plek. Zowel Feyenoord als AZ, PSV en Ajax wisten speelronde 21 winnend afd te sluiten. Ook de verrassende nummer zes Sparta wist opnieuw te winnen en volgt op slechts drie punten. De nummer zeven FC Utrecht verloor van Vitesse en heeft nu zeven punten minder dan de Tukkers.

Samenvatting FC Twente - FC Volendam eredivisie seizoen 2022-2023 (3-0)