Samenvatting

Samenvatting FC Twente - sc Heerenveen 30-12-2022 (2-0)

Samenvatting FC Twente - sc Heerenveen 30-12-2022 (2-0)

FC Twente heeft vrijdagmiddag de laatste wedstrijd gespeeld van het kalenderjaar 2022. In Hengelo nam de ploeg van Ron Jans het op tegen sc Heerenveen. De wedstrijd werd gespeeld over drie periodes van elk 45 minuten. Dit om zoveel mogelijk spelers in actie te kunnen laten komen.

FC Twente won de wedstrijd met 2-0 door twee fraaie doelpunten. De eerste en mooiste kwam op naam van Virgil Misidjan. Hij haalde verwoestend uit vanuit de punt van het zestienmetergebied. De tweede van Smal was ook een schitterend afstandsschot die via de onderkant van de lat de lijn passeerde.

Ook de nieuwkomer Alfons Sampsted kwam in actie. Hij mocht meespelen in het derde deel van de wedstrijd. Bijna luisterde hij zijn officieuze debuut op met een doelpunt, maar zijn eerste doelpunt in het shirt van FC Twente wordt uitgesteld tot 2023. Een smet op de wedstrijd was het uitvallen van Ramiz Zerrouki. De sterkhouder moest naar de kant vanwege een scheenbeenblessure. Over de ernst is nu nog niets duidelijk.

Samenvatting FC Twente - sc Heerenveen 30-12-2022 (2-0)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties