SC Paderborn - FC Twente 1-0 Vr 2012-2013

Het loopt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog niet optimaal bij FC Twente. De ploeg van Steve McClaren verloor zondag in de Duitse plaats Gronau met 1-0 van SC Paderborn, een ploeg uit de tweede Bundesliga. De enige treffer viel uit een strafschop, nadat de Duitsers er eerder in de wedstrijd al één gemist hadden.

Twente begon aan de wedstrijd met spelers die donderdag niet in de basis stonden tegen Inter Turku. In de eerste helft schoot Meha een strafschop op de paal, maar na rust nam hij de tweede penalty beter en zorgde daarmee voor de enige treffer. Bij de Duitsers speelde voormalig Go Ahead Eagles-spits Koen van der Biezen mee als proefspeler.

Twente speelt donderdag tegen de Finse kampioen Inter Turku om een plaats in de derde voorronde van de Europa League. Het eerste duel in Enschede eindigde in 1-1.