FC Twente Nieuws

Schrijf je nu in voor de Ultieme FC Twente-quiz tijdens de Open Dag 2019

Schrijf je nu in voor de Ultieme FC Twente-quiz tijdens de Open Dag 2019

Net als vorig jaar zal tijdens de Open Dag van FC Twente de Ultieme FC Twente-kennisquiz worden gehouden. De huidige bekerhouder luister naar de naam Tom Liebe. Denk jij hem van de troon te kunnen stoten? Meld je dan nu dan nu aan.

Wie is de ultieme FC Twente-kenner en wordt de opvolger van bekerhouder Tom Liebe? Wie gaat er met de bokaal en een hagelnieuw FC Twente-shirt naar huis? Onder de bezielende leiding van quizmaster Eddy van der Ley zal zich op 7 juli ongetwijfeld een zinderende finale ontspinnen tussen FC Twente-feitenfreaks, maar eerst zullen de deelnemers zich door de voorronde heen moeten slaan.

De eerste kwalificatieronde staat die middag geprogrammeerd om 12.00 uur, de tweede om 12.30 uur. De grootste kenners gaan door naar de finale, die om 13.00 uur begint en rond 13.30 uur zal eindigen. Dan is bekend wie zich een jaar lang de ultieme FC Twente-kenner mag noemen. Voor de nummers twee en drie zijn, naast de wetenschap dat ze dichtbij de heilige graal waren, troostprijzen weggelegd.

[google]

Omdat er een beperkt aantal deelnemers kan meedoen, en omdat de organisatie traditioneel veel animo verwacht, is het verstandig je zo snel mogelijk in te schrijven. Opgave kan via vriendenkring@fctwente.nl
Wel even je Vriendenkring lidmaatschapnummer vermelden.

PS: Wil jij ook zo'n mooi shirt als Eddy van der Ley? Klik hier!

Enquête Twente Insite
Om meer inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van de bezoekers van Twente Insite hebben wij een korte enquête opgesteld. Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze enquête. Klik hier om direct naar de enquête te gaan. Bedankt voor de medewerking.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties