Seys eert overleden moeder met speciaal shirt

[google]Dylan Seys verloor afgelopen week zijn moeder. De aanvaller verscheen desondanks wel aan de aftrap bij zijn club RKC Waalwijk, dat speelde tegen MVV Maastricht.

In de 10e minuut (het rugnummer van Seys) van de wedstrijd ontving de speler een minuut lang een applaus van zijn supporters. Een kwartier na rust opende Seys de score. Hij vierde dit door zijn shirt uit te trekken en een speciaal shirt te tonen met de tekst 'Voor altijd bij me mamaatje'. Scheidsrechter Bijl kon het gebaar minder goed waarderen en toonde de speler de gele kaart. Het duel eindigde uiteindelijk in 1-1.