Twente Insite

FC Twente Nieuws

Sjaak Swart positief over FC Twente en is ‘Maaiveld’ nog niet vergeten

Sjaak Swart positief over FC Twente en is ‘Maaiveld’ nog niet vergeten

FC Twente verloor afgelopen zondag met 2-1 van Ajax. Uiteraard had ook mister Ajax Sjaak Swart weer zijn mening over de wedstrijd. Opvallend genoeg was er deze keer weinig kritiek op FC Twente, maar juist op zijn eigen ploeg.

“Ajax viel zelfs zover terug dat FC Twente, die een paar dagen daarvoor nog een pak slaag kreeg van AZ, weer het spel in handen had. Dat ze zelfs in positiespel beter waren op een gegeven moment.”

Swart was zelfs van mening dat Serdar Gözübüyük de penalty onterecht had toegekend aan zijn club. “Ik vond ‘m heel dubieus. De scheidsrechter ziet het op zo’n moment en hij kon ‘m niet geven. Ik denk ook eerder niet dan wel.”

Na de wedstrijd in Enschede haalde Swart uit naar Jos Hooiveld en gaf hem de bijnaam maaiveld. Toen Hooiveld in de laatste minuten inviel, kneep Swart ‘m nog wel even. “Toen kwam Hooiveld erin. Dat hebben we in de uitwedstrijd gezien, die heeft alles neergemaaid wat er was. Dus ik denk dat wordt nog link ook met een hoge bal. Maar gelukkig niet”, besluit Swart in gesprek met Voetbalprimeur.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op