Smaakmaker Corona onderuit met Mexico

Tegen Nederland deed Corona het maar al te prima. Mede door 1 assist van de Tukker won hij met zijn nationale team de wedstrijd tegen Oranje in de Amsterdam ArenA. Vanavond speelde Mexico een vriendschappelijke wedstrijd tegen Wit-Rusland. Corona begon in de basis.

[google] Mexico kwam na 47 minuten op voorsprong. Lang hebben de Mexicanen niet kunnen genieten van de voorsprong, al 3 minuten daarna stond het 1-1. Wéér drie minuten later viel dan toch weer de goal aan Mexicaanse zijde. Zo stond de ploeg van Corona voor de tweede keer deze avond op voorsprong.

Na de tweede goal maakte Corona noodgedwongen plaats voor ploeggenoot Herrera. Over de ernst van de blessure is nog niets bekend. Al met al was het begin van de tweede helft een knotsgekke periode, de Tukker was namelijk nog geen minuut het veld af en er werd alweer gescoord door de Wit-Russen. Uiteindelijk verloor Mexico de uitwedstrijd 3-2.