Twente Insite

FC Twente Nieuws

Smits blikt vooruit: “Kraker is misschien een groot woord , maar het is wel een belangrijk duel”

Smits blikt vooruit: “Kraker is misschien een groot woord , maar het is wel een belangrijk duel”

Aanstaande vrijdagavond wacht voor FC Twente Vrouwen de vaak lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag Vrouwen. De Tukkers zijn koploper van de eredivisie vrouwen, maar ADO Den Haag heeft met één wedstrijd minder gespeeld evenveel verliespunten. De Hagenezen staan op een derde plek en kunnen bij winst in punten gelijk komen. De koppositie overnemen lijkt echter onmogelijk. FC Twente heeft een beter doelsaldo van plus 12.

“Op de clubwebsite blikt Joëlle Smits vooruit op de belangrijke wedstrijd in Den Haag. “Het zal niet makkelijk worden. Gezien de stand zullen beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Kraker is misschien een groot woord voor deze wedstrijd, maar het is wel een belangrijk duel. ADO Den Haag heeft een wedstrijd minder gespeeld en maar drie punten achterstand. Als we verliezen gaan ze ons voorbij. Dat moeten we kosten wat kost zien te voorkomen.”

“We moeten oppassen voor de strijd die zij in de wedstrijd kunnen leggen. Ze werken hard voor iedere bal en geven niet zo maar op. Dat kunnen wij echter ook. We moeten uit gaan van onze voetballende kwaliteiten. Als we de lijn door kunnen trekken van de afgelopen wedstrijden, dan moeten we ook tegen ADO een goed resultaat neer kunnen zetten.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op