Nieuws

Speelschema Maspalomas Tounament 2013

Speelschema Maspalomas Tounament 2013

Morgen zal de selectie van FC Twente vertrekken naar de Maspalomas om zich hier voor te bereiden op de tweede helft van de competitie. Op het Canarische eiland speelt de club een minitoernooi dat zal bestaan uit twee wedstrijden. Naast FC Twente doen mee het Finse HJK Helsinki, het Noorse Strømsgodset IF en het Zwitserse FC Lausanne.

FC Twente - HJK Helsinki

Maandag 7 januari zal FC Twente het opnemen tegen de Finse kampioen HJK Helsinki. De wedstrijd begint om 18.00 uur Nederlandse tijd en is Live te volgen op EredivisieLive.


Strømsgodset IF - FC Lausanne

Dinsdag 8 januari treffen het Noorse Strømsgodset IF en het Zwitserse FC Lausanne elkaar. De wedstrijd zal beginnen om 18.00 uur Nederlandse tijd.

Op donderdag 10 januari spelen de winnaars van de bovenstaande partijen tegen elkaar in de finale en de verliezers strijden om de derde plek.

Finale + strijd 3e plek

Om 18.00 uur Nederlandse tijd begint de wedstrijd om de 3e plek gevolgd door de finale om 20.30 uur Nederlandse tijd. Deze finale zal wederom te zien zijn op EredivisieLive.

Vorig jaar deed FC Twente eveneens mee aan het Maspalomas tournament. Destijds werd het 4e en laatste. FC Lausanne wist het toernooi toen winnend af te sluiten.

Flyer Maspalomas tournament

maspalomas

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties