Twente Insite

FC Twente Nieuws

Spits bedankt FC Twente: “Enorm veel respect voor de club en de supporters”

Spits bedankt FC Twente: “Enorm veel respect voor de club en de supporters”

Ruben de Jager zal niet meer terugkeren in het shirt van FC Twente. De 21-jarige spits uit Goes zag zijn contract niet verleng worden en zijn zaakwaarnemer is inmiddels op zoek naar een nieuwe club. Op zijn Instagram bedankt De Jager de club die hem zes jaar geleden naar de jeugdacademie haalde.

“Na 6 seizoenen gespeeld te hebben bij FC Twente is de tijd van afscheid nemen aangebroken. Ik heb hier 6+ hele mooie jaren gehad met de ups en downs die ik als speler en supporter mee heb mogen maken. Ik heb enorm veel respect voor de club, de clubmensen, de supporters, de trainers, de staf en al mijn teamgenoten bij FC Twente in de jaren dat ik hier heb mogen spelen. Woorden schieten te kort om jullie allemaal te bedanken. Ik ben er super trots op dat ik het Twente shirt heb mogen dragen. Ik wens de club en de supporters heel veel succes. 🔴 #COTE ”

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op