Twente Insite

FC Twente Nieuws

Sponsor zal FC Twente trouw blijven: “No matter what”

Sponsor zal FC Twente trouw blijven: “No matter what”

FC Twente heeft nog zes wedstrijden om van de zo gevreesde laatste plaats af te komen. Rechtstreeks handhaven zal de club waarschijnlijk sowieso niet lukken, vandaar dat de ploeg van trainer Gertjan Verbeek zal moeten knokken om op de zestiende of zeventiende plek terecht te komen. Bij een degradatie wordt er gevreesd voor het voortbestaan van de club, mede doordat supporters en sponsoren mogelijk stoppen met het steunen van de club.

Sponsor Rational AG zal de club in ieder geval trouw blijven. Met een uitgebreide lunch stak het Duitse bedrijf, dat ook een Nederlandse tak heeft, de medewerkers van FC Twente een hart onder de riem. Algemeen directeur Michiel Muller deed tijdens de lunch ook een belofte aan de club. “No matter what, volgend jaar staan wij er ook voor jullie.”

Dit is goed nieuws voor commercieel directeur Jan van Halst, die van alle kanten bekritiseerd wordt over het falende beleid. Van Halst liet eerder al weten druk bezig te zijn met de lange termijn om de liquiditeitspositie van FC Twente in de toekomst te verbeteren.

7
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
gerard petersrobertBennie TevredenTukkerpowerKopsterk.. Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
gerard peters
Gast
gerard peters

Er staan twee mensen op die foto die volgens in staat zijn het technisch hart van de RVC in te vullen.

robert
Gast
robert

fc twente moet met neus de zelfde kant op staan dan gaat het goed ik ben al 50 jaar voor twente en dat het goed komt kom op en niet zeuren

Kopsterk..
Gast
Kopsterk..

Zo hoort het ook te zijn, sponsors haken niet af, zelfs Twenteinside en ook Tubantia kunnen FC Twente niet kapot krijgen.

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Je kunt niet zeggen dat ze niet hun uiterste best doen, ten Voorde, Wagenaar, Wissing en de rest van de pers mafiosi. Persoonlijk verdenk ik de Televaag van het steekpenningen uitdelen aan deze “journalisten”

Bennie Tevreden
Gast
Bennie Tevreden

De pers schrijft gewoon over hoe het ervoor staat en dat is nu eenmaal niet rooskleurig. Klaarblijkelijk willen velen alleen maar hosanna-verhalen lezen, zelfs als daar helemaal geen aanleiding toe is.
Journalisten zijn helemaal niet nodig om de club kapot te krijgen, dat lukt de club zelf al prima.

Robbie
Gast
Robbie

7 wedstrijden??? 🤔

Vogido11
Gast
Vogido11

Incl reservewedstrijd😕