Sporting verliest koppositie na kapitale misser van Ruiz

Bryan Ruiz speelde gisteren een hoogst ongelukkige wedstrijd voor zijn club Sporting Lissabon. In eigen huis werd met 0-1 verloren van stadgenoot en directe concurrent Benfica. Door de nederlaag moest Sporting de koppositie afstaan aan Benfica.

[google]De wedstrijd kende weinig hoogtepunten. Opmerkelijk was het moment in de tweede helft toen bij een stand van 0-1 Bryan Ruiz leek te gaan scoren, maar de aanvaller de bal voor een leeg doel over schoot. Enkele minuten later kreeg de oud-speler van FC Twente nog een doodschop te verwerken, maar dader Sanches kwam weg met een gele kaart. De gewisselde ploeggenoot Silva zag het voor zijn ogen gebeuren en protesteerde hevig, waarna hij van de bank gestuurd werd.