Stacie redt punt voor Onder21, rood voor invaller El Messaoudi

FC Twente/Heracles Academie Onder21 heeft zaterdagmiddag een punt over gehouden aan de thuiswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van NEC Nijmegen. Op het kunstgrasveld in Hengelo speelde de ploeg van Mark Looms en Nicky Kuiper met 1-1 gelijk tegen de Nijmegenaren. Onder21 eindigde de wedstrijd met tien man.

Onder21 kwam in de eerste helft op een 1-0 achterstand uit een strafschop. Driezen maakte de overtreding en kreeg een gele kaart gepresenteerd. Jansink wist de inzet niet te keren waardoor de Tukkers op jacht moest naar de gelijkmaker.

Deze gelijkmaker viel pas pas diep in de tweede helft. Het was Rivano Stacie die in de 78e minuut op het scorebord zette. Helaas was er te weinig tijd om ook nog de winnende te maken. De ploeg eindigde de wedstrijd met tien man nadat invaller El Messaoudi in blessuretijd de rode kaart kreeg.