FC Twente Nieuws

STEM: Wie is de beste aanvaller van de 1e seizoenshelft 2016-2017?

STEM: Wie is de beste aanvaller van de 1e seizoenshelft 2016-2017?

Nadat jullie de afgelopen dagen al hebben gestemd op de beste verdediger en middenvelder is nu de aanval aan de beurt. Welke aanvaller vond jij het beste tijdens de eerste seizoenshelft? Je kan alleen stemmen op de spelers die vijf of meer wedstrijden hebben meegespeeld in de eredivisie. In totaal zijn er zes kanshebbers.

[google]Je kan stemmen op Chinedu Ede, Yaw Yeboah, Dylan Seys, Fredrik Jensen, Jari Oosterwijk en Enes Ünal. In totaal was de voorste linie goed voor meer dan de helft van de productie. Ze namen namelijk 14 van de in totaal 26 gescoorde doelpunten voor hun rekening. Ook bereiden de aanvallers 9 treffers voor. Hierin valt op dat Chinedu Ede de meeste assists heeft gegeven. Echter wacht de Duitser dit seizoen nog op zijn eerste doelpunt. Dit geldt eveneens voor Dylan Seys en Fredrik Jensen. Beide kwamen in 8 wedstrijden tot 1 assist. Enes Ünal staat met zijn doelpunten al in de dubbele cijfers. Hij staat op 10 treffers en staat tweede op de lijst van Topscorers in de eredivisie.

Stemmen kan tot en met zondagavond 1 januari.

[totalpoll id="89872"]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties