FC Twente Nieuws

STEM: Wie is de beste middenvelder van de 1e seizoenshelft 2016-2017?

STEM: Wie is de beste middenvelder van de 1e seizoenshelft 2016-2017?

[google]De afgelopen dagen hebben jullie gestemd op de verdediger die de eerste seizoenshelft de meeste indruk heeft gemaakt. Nu is het de beurt aan het middenveld van FC Twente. Wie van de middenvelders is volgens jou de beste gebleken tijdens de eerste seizoenshelft? Je kan enkel stemmen op de spelers die vijf of meer wedstrijden hebben meegespeeld in de eredivisie. Ondanks dat Ede, Jensen en Yeboah ook op het middenveld hebben gespeeld rekenen we hen tot de aanvallers.

De spelers waarop gestemd kan worden zijn; Mokotjo, Klich, Celina en Van der Heyden. Samen namen deze vier middenvelders 8 van de in totaal 26 gescoorde doelpunten voor hun rekening. Opvallend is dat er relatief weinig assists werden gegeven door de middenvelders, slechts 3 stuks. De drie verdedigers Trajkovski, Thesker en Bijen namen met 6 assists het dubbele voor hun rekening.

Deze stemronde is gesloten. De uitslag zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

[totalpoll id="89680"]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties