STEM: Wie was de Man of the Match in de knotsgekke wedstrijd tegen Ajax?

Zaterdagavond verraste FC Twente vriend en vijand door in eigen huis met 3-3 gelijk te spelen. Het was het eerste punt van Gertjan Verbeek als hoofdtrainer van FC Twente en dat smaakt natuurlijk naar meer!

Het was een waar spektakelstuk in de Grolsch Veste. Bij rust stonden de bezoekers met 0-2 voor, maar in de tweede helft vocht FC Twente voor iedere millimeter en na iets meer dan een uur stond het plots 2-2 door twee fraaie goals van Stefan Thesker.

[google]Beide ploegen kregen kansen, maar het was wederom Ajax dat in de 79e minuut op voorsprong kwam. De inzet van Kluivert werd licht getoucheerd door een speler van FC Twente en liet Brondeel kansloos. Toch wist FC Twente zich voor een tweede keer terug te knokken. Eén minuut voor tijd kopte Boere op aangeven van Liendl de 3-3 achter Onana. Na de 3-3 ontplofte de Grolsch Veste en na het fluitsignaal werd er een fraai feestje gevierd tussen de spelers en de supporters.