STEM: Wie was de Man of the Match in de thuiswedstrijd tegen AZ?

FC Twente verloor woensdagavond geflatteerd met 0-4 van AZ. De ploeg van Verbeek kwam al in de 10e minuut op een 0-1 achterstand, maar mocht tot een minuut voor tijd hopen op de gelijkmaker. Helaas mocht het niet zo zijn want AZ scoorde in vijf minuten tijd maar liefst drie goals waardoor de Alkmaarders de drie punten veilig stelden.

FC Twente eindigde de wedstrijd met tien man én zonder trainer. In de 74e minuut kreeg Cuevas zijn tweede gele kaart en moest vertrekken. Verbeek zou bij het wegsturen een wegwerpgebaar hebben gemaakt naar arbiter Mulder en werd naar de tribune verwezen.

[google]Cuevas was voor zijn rode kaart één van de betere spelers aan de kant van FC Twente en de Chileen zal in de uitwedstrijd tegen Ajax dan ook worden gemist. In de voorgaande twee edities vocht de linksback felle duels uit met Neres en kwam de kleine Chileen vaak als winnaar uit de bus.

Door de nederlaag en de 6-1 winst van NAC op Heracles Almelo, is FC Twente afgezakt naar de zestiende plek op de ranglijst.