STEM: Wie was de Man Of The Match tegen Helmond Sport?

FC Twente heeft vrijdagavond een zwaarbevochten punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. FC Twente was over de gehele wedstrijd gezien de betere partij, maar kwam wel twee keer op achterstand. In de 90e minuut leek Helmond Sport de wedstrijd te beslissen door de 2-1 te scoren, maar nog in dezelfde minuut scoorde invaller Oosterwijk de 2-2.

De 1-1 van FC Twente kwam op naam van de andere spits Tom Boere. Hij benutte net als in de eerste wedstrijd tegen Sparta een penalty. Hiermee is hij nu de clubtopscorer met twee goals uit twee wedstrijden.

Op het middenveld maakte Matt Smith indruk. Hij leek bij een 1-1 stand de 2-1 binnen te schieten, maar zag zijn bal van de lijn gehaald worden. In de tegenstoot scoorde Helmond de 2-1. Ook Aitor liet vrijdagavond zien een kwaliteitsspeler te zijn.