STEM: Wie was de Man of the Match tegen PSV?

Zaterdagavond ging FC Twente in de eigen Grolsch Veste onderuit tegen koploper PSV. De bezoekers uit Eindhoven wonnen de wedstrijd met 0-2, en mochten na afloop zeker niet klagen over deze uitslag. De eerste helft was PSV de bovenliggende partij, maar de tweede helft namen de Tukkers het initiatief over. Helaas voor de supporters van FC Twente bleef de gelijkmaker uit en profiteerde PSV vlak voor tijd van de ruimtes die ontstonden in de verdediging van FC Twente.

[google]Bij FC Twente kwamen zaterdagavond 14 spelers in actie. Verbeek startte met Drommel, Ter Avest, Bijen, Lam, R. Jensen, Cuevas, Vuckic, Maher, Jensen, Assaidi en Boere. In de tweede helft maakte El Hamdaoui zijn debuut voor FC Twente. Hij mocht na iets meer dan een uur spelen invallen voor Boere. Ook Tighadouini in Hooiveld kregen speelminuten. De Marokkaan kwam in het veld voor Cuevas en Hooiveld mocht enkele minuten voor tijd invallen voor Ter Avest.