STEM: Wie was de Man Of The Match tegen TOP Oss?

FC Twente moest het afgelopen zaterdag doen zonder de twee basiskrachten Joël Drommel en Matthew Smith. Laatstgenoemde is opgeroepen door de bondscoach van Wales en Drommel kreeg een speelverbod omdat hij besloot te vertrekken bij Jong Oranje. Zonder beide spelers verloor de ploeg in eigen huis met 2-1 van TOP Oss.

Net als tegen Roda JC kwam de ploeg van Pusic al binnen een kwartier op achterstand. Tegen de Limburgers werd de achterstand voor rust nog omgebogen naar een 2-1 voorsprong, maar deze keer ging het anders. In de 22e minuut scoorde TOP Oss de 2-0 en vergrootte het de problemen van FC Twente. Nog voor rust scoorde Aitor de aansluitingstreffer, maar hier bleef het bij.

FC Twente is door het verlies haar ongeslagen status kwijtgeraakt en staat nu op een zevende plek in de KK-Divisie. De achterstand op de koploper Go Ahead Eagles is opgelopen naar vijf punten.