STEM: Wie was de Man of the Match thuis tegen Sparta Rotterdam?

FC Twente kijkt met gemengde gevoelens terug op speelronde 24. De Tukkers kregen in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Sparta Rotterdam te weinig met een punt. Echter verloren alle overige concurrenten waardoor FC Twente zelfs een plekje steeg op de ranglijst.

Willem II verloor zaterdagavond met 2-1 bij ADO Den Haag, NAC Breda kreeg in eigen stadion voetballes van AZ en Roda JC verloor zondagmiddag in het Parkstad Limburg stadion met 1-4 van de komende tegenstander van FC Twente, FC Utrecht. Op basis van een beter doelsaldo passeerde FC Twente Roda JC op de ranglijst en staat het nu weer op de zestiende plek. De achterstand op de veilig plek vijftien is verkleind naar drie punten.

[google]FC Twente was de eerste helft heer en meester in de Grolsch Veste, maar wist het overwicht niet uit te drukken in doelpunten. Door een fout van R. Jensen en slecht keeperswerk van Drommel, kwam Sparta compleet tegen de verhouding is op 0-1. Slechts enkele minuten voor tijd was het Vuckic die knap de gelijkmaker scoorde en Holla had de 2-1 op de schoen. Echter zag de invaller zijn inzet uiteenspatten op de lat.