STEM: Wie was de Man of the Match tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax?

FC Twente kende een vervelende zondagmiddag op bezoek bij Ajax. De Tukkers verloren met 2-1, maar de manier waarop zal nog lang over worden nagepraat. FC Twente kwam na een vroege 1-0 achterstand in de 66e minuut tot 1-1, maar verloor uiteindelijk door een discutabele strafschop gegeven door Serdar Gözübüyük.

Ziyech probeerde door de verdediging te snijden, maar werd hierbij licht gehinderd door Bijen. Het voorval gebeurde buiten de zestien meter, maar Gözübüyük besloot de bal op de stip te leggen. Schöne maakte geen fout en scoorde de uiteindelijk beslissende 2-1.

[google]Hiermee kreeg FC Twente op basis van de tweede helft te weinig want FC Twente kreeg in het tweede bedrijf een aantal goede kansen. Het enige positieve is dat het vertoonde spel in de tweede helft vertrouwen geeft voor de wedstrijd van komende week tegen Sparta Rotterdam. Bij FC Twente waren er meerdere spelers die een goede dag hadden. Wie van deze was volgens jou de Man of the Match?