STEM: Wie was tegen ADO de Man of the Match bij FC Twente?

Een zeer zure nederlaag noemde Danny Holla de 2-3 verliespartij tegen ADO Den Haag. De middenvelder scoorde zelf twee doelpunten, maar kon hier allesbehalve van genieten. FC Twente kwam al in de 12e minuut op een terechte voorsprong, maar negen minuten later zag de wereld er heel anders uit en stond het 1-2 in het voordeel van de bezoekers. Nog voor rust kwam FC Twente terug door wederom een doelpunt van Holla.

[google]Na rust probeerden beide partijen het wel, maar leek de wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen. Tot het moment dat er miscommunicatie ontstond tussen doelman Brondeel en Lam. De verdediger kon de bal wegmaaien, maar wachtte daarentegen op de doelman. Deze had dit niet verwacht, Lam verloor de bal en uiteindelijk belandde de bal via El Kayhati in het doel.

Door de nederlaag zakte FC Twente naar de laatste plek op de ranglijst. De club zal hier blijven staan tot minimaal 14:15 uur zondagmiddag. Roda JC speelt om 12:30 uur thuis tegen FC Groningen. Winnen de Limburgers of spelen ze gelijk, dan blijft FC Twente hekkensluiter. Verliezen de Koempels dan zal FC Twente op doelsaldo weer stijgen naar de 17e plek.