Stevens maakt rentree bij winnend Jong FC Twente

Doelman Sonny Stevens heeft vanavond bij de wedstrijd Jong FC Twente - Achilles '29 na maanden van blessureleed zijn rentree gemaakt. De doelman wist meteen de nul te houden. In de Grolsch Veste werd Achilles '29 met 4-0 verslagen. De doelpunten kwamen op naam Felitciano Zschusschen (2x), Tim Hölscher en Joey Pelupessy.

Na 22 minuten zette Zschusschen Jong FC Twente op voorsprong. Hij wist de bal in de verre hoek achter doelman Nick Hengelman, die in het verleden voor FC Twente speelde, te schieten. Direct daarna wist Hol de gelijkmaker te scoren, maar zijn doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. In de 55e minuut weet Zschusschen uit een strafschop de 2-0 te scoren. Tien minuten voor tijd kan Tim Hölscher een goede actie van Mirco Born belonen met een doelpunt: 3-0. Niet veel later is het Joey Pelupessy die met een hard schot de 4-0 op het scorebord zet.

Door deze overwinning heeft FC Twente 29 punten uit 22 wedstrijden, waarmee de club zich aansluit bij de bovenste ploegen in het rechterrijtje van de Jupiler League. Op 18 januari wordt de competitie hervat door Jong FC Twente. FC Den Bosch is dan de tegenstander.