Twente Insite

FC Twente Nieuws

Strijdplan Hake: “Elkaar steunen en op een goede manier van ons afbijten”

Strijdplan Hake: “Elkaar steunen en op een goede manier van ons afbijten”

Zondagmiddag om 14:30 zal de wedstrijd tussen regerend landskampioen Feyenoord en FC Twente worden afgetrapt. Een traditioneel lastige wedstrijd voor FC Twente. De wedstrijd is extra lastig omdat Hake de selectie niet compleet heeft en hij twee sterkhouders niet op kan stellen in de basiself. Assaidi start vanaf de bank en Vuckic moet vanwege een spierblessure toekijken vanaf de tribune.

“Fysiek staan we er verder goed op”, laat Hake weten op de clubwebsite. “We zullen zondag compact moeten staan en agressief moeten zijn. Dat betekent elkaar steunen en op een goede manier van ons afbijten. We zullen ons moeten wapenen tegen Feyenoord, in fases onder de druk uit moeten voetballen en de momenten die we krijgen pakken.”

“We hebben zin om weer voor het ‘echie’ te spelen. We krijgen direct een sterke tegenstander met landskampioen Feyenoord. In die zin sluit het aan op de voorbereiding, waarin we ook tegen sterke tegenstanders hebben gespeeld.”

“Verdedigend stond het gedurende de voorbereiding steeds beter en uiteindelijk moet je ervoor zorgen dat we regelmatig tot kansen komen en goals gaan maken. Dat heeft onze aandacht en daar werken we veel aan. We zullen naar een bepaald niveau moeten groeien met de veelal nieuwe jonge talentvolle spelers. Dat heeft tijd nodig, maar tegelijkertijd moeten we er zondag wel staan. Het gaat nu om de punten”, besluit de oefenmeester op de clubwebsite.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op